Selecteer een pagina

Recepten

van horeca klanten, wijnhuizen, enz

Pasta met Bagòs en truffel

Pasta met Bagòs en truffel

Op wijnreis met Alessandro Matrone aten wij in Desenzano del Garda een heerlijke pasta met Bagòs kaas en truffel.Het is een harde kaassoort met een uitgesproken smaak van gerijpte kaas die verrijkt wordt door er saffraan aan toe...

Spaghetti Vongole

Spaghetti Vongole

Was de schelpen en haal de slechte eruit. Wanneer schelpen stuk zijn of open staan en niet meer dicht gaan als je er met een mesje tussen gaat dan moet je de schelpen weggooien.Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen al dente.Schenk een flinke scheut olijfolie in...

Ossobuco

Ossobuco

Dit Italiaanse gerecht is een echte klassieker. Deze variant met varkensvlees stoof je langzaam in de pan met heerlijke groentes erbij. Osso buco is het ultieme Italiaanse comfort food! 1 Snipper de ui, hak de knoflook en snijd wortel en selderij in stukjes. Verhit...

Rode wijn risotto

Rode wijn risotto

Smelt de boter in een ruime pan en voeg de uisnippers toe. Fruit ze zacht. Voeg  tomaat en rozemarijn toe; zet het vuur hoger en laat indikken. Voeg de rijst toe en bak zo’n 2 minuten mee voor je de wijn toevoegt. Bij voorbeeld een...