Albert Bichot werd in 1831 opgericht door de familie Bichot en is gevestigd in Beaune. Het is eigenaar van 107 hectare …
Albert Bichot werd in 1831 opgericht door de familie Bichot en is gevestigd in Beaune. Het is eigenaar van 107 hectare …
Mooi fonkelend diep geel van kleur. Complexe tonen van hazelnoot, toast, grapefruit, boter, ananas en citroen in geur en smaak. Tevens …
Deze wijn wordt gemaakt van druiven van oude wijnstokken. De opbrengst per hectare, slechts 55 hl/ha, wordt beperkt door een teveel …
Le Stanze is gemaakt van een speciale selectie van cabernet sauvignon druiven afkomstig uit de best gelegen delen van verschillende wijngaarden, …
Het klimaat is gematigd. De bodems bestaanuit kalkhoudende klei bezaaid met clusters van kleine fossieleoesterschelpen: argilo-calcaire du Kiméridgien.De druiven worden per …
Het is gewoon en feest om te drinken en eigenlijk wel de meest verkochte wijn uit Somotano. Het begint allemaal al …
Heldere licht goudgele kleur. Uiterst verfijnde mousse. Complexe geur met tonen van citrus, rijpe appel, honing, rauwmelkse boter, licht aards met …
Diep bruinrood. Intens bouquet. Zachtkruidige, ronde inzet, rijk en vol in de mond. Naast fruit (bosbessen en pruimen) ook laurier, omlijst …
Diep donkerrode kleur, rijke geur van zwarte bessen, lavendel, kruiden, getoast Frans eiken, zeer intens, zwoel en kruidig. De wijn is …
garnacha (grenache) 50%, cabernet sauvignon 30%, cariñena (carignan) 20% Krachtige, houtgelagerde wijn. Tonen van cassis (cabernet), bramen, een zwoele kruidigheid (garnacha), …
De Abadia Retuerta Especial is de bekendste uitvoering van Abadia Retuerta. De wijn is donkerrood in het glas. In de neus …
De talentvolle Michel Gassier uit de wijnstreek Costières de Nîmes maakt deze prachtige, rijke en weelderige viognier met karakteristieke abrikoos- en …
Cahors ‘Grand Seigneur’ Château Pech De Jammes. Een grote Cahors, gemaakt van 100% malbec. Vol en geconcentreerd, en tegelijk heel toegankelijk. …
Positief nieuws over horeca, leuke recepten, nieuwe films, natuurlijk over eten en drinken en meer.
Il mondo del vino
Lees verder >