In de zomer van 2013 ontstond tijdens een vakantie in Israël van horeca-ondernemers Nino – en David de Boer het Paisan-plan. Koken met de fijnste smaken uit het hele Middelandse Zeegebied. De mooiste zonnige gerechten uit Italië, Spanje en Israël met zijn Arabische invloeden in de keuken, gemengd met een vleugje Marokko en Griekenland.
Een andere wens was zoveel mogelijk met biologische producten, vis volgens de viswijzer, prachtige vegetarische gerechten en scharrelvlees te gaan koken. Niet alleen verantwoord ondernemen maar ook smaak boven alles! Met genieten voor een betaalbare prijs als prioriteit. En ieder geniet op zijn eigen manier, de gast bepaalt. Dat was de idee – zo moest het worden. De locatie is gevonden aan de ’s-Gravelandseweg 46 te Hilversum. In het pand waar ooit de legendarische ‘Dames Haring’ hun modezaak vestigden. Om maar in die taal te blijven: wij hebben het in een geheel nieuw jasje gestoken. Dat ondervind je zodra je binnen bent. Paisan proef je!
You must be logged in to post a comment.